Sivusto on suunniteltu tavallisille selaimille, jotka noudattavat sovittuja web standardeja. Sivuja on kuitenkin mahdollista lukea vanhoillakin selaimilla.

Ahlströmin alakoulu

Peda.net
-verkkopalvelu

Peda.net verkkoalusta

Helmi

Helmi-oppilashallinto

Edumerikarvia
O365-pilvipalvelu

Edumerikarvia O365

KiVa Koulu
-hanke

Kiva koulu -hanke

Iltis

Iltis toimii sivistystoimen alaisena yksikkönä yhteistyössä koulun kanssa vapaa-aikakeskus Rysällä. Toiminnan tarkoituksena on luoda koululaisille mukava ja turvallinen iltapäivä aikuisten valvonnassa ja ohjauksessa lasten huoltajien töissä ollessa.
Kerho on tarkoitettu ensisijaisesti 1.-3. luokkien oppilaille, mutta muidenkin luokkien oppilaat voivat osallistua toimintaan.

Iltiksessä työskentelee vastaava kerho-ohjaaja ja koulunkäyntiavustajat sekä mahdollisesti harjoittelija. Vastaava kerho-ohjaaja tekee toimintasuunnitelmat lukukausittain ja vastaa käytännön asioista.

Iltapäivän aikana on mahdollisuus askarrella, pelailla, tehdä läksyjä sekä leikkiä ja ulkoilla kavereiden kanssa. Välipala tarjoillaan opettavaisten ja hauskojen välipalaleikkien myötä apulaisten avustamana.

Iltis on avoinna koulupäivinä kello 12.00-17.00. Koulun alkaessa jaetaan ilmoittautumislomakkeet. Toiminta on maksullista ja maksu määräytyy osallistumispäivien mukaan, joko 1-10 päivää kuukaudessa 20e/kk tai yli 10 päivää kuukaudessa 40e/kk.

Iltapäiväkerhon puhelinnumero on 044-7246323.